Kunde: Norsk Sykepleierforbund

Prosjekt: Sykepleiere er eksperter

Vi skaper innhold


Totalleverandør

Go Electra er i dag leverandør av innhold til noen av Norges ledende merkevarer, reklamebyråer, TV-kanaler og næringslivsaktører.

Samlet fagmiljø

Vi har samlet fagområder for konseptutvikling, produksjon av innhold og post-produksjon under samme tak. Dette gir et unikt kreativt eierskap fra start til mål, og gir våre kunder oversiktlige og kostnadseffektive prosesser.

Noen av våre kunder


kunder
kunder

Kunde: Nike

Prosjekt: Take Oslo

Konseptutvikling


The missing link

I dag er det like viktig å kommunisere med godt innhold i eide og fortjente flater som de kjøpte flatene. Vi opplever at aktører i dag vet godt hvem de er, hvem de skal nå og hva de ønsker å si – de har til og med kanalene klare for å nå sine målgrupper. Det er selve innholdet som er the missing link – innhold som er i stand til å skape den ønskede effekten i målgruppen. Det er dette vi er spesialister på å skape.

Vi utvikler idé og strategi tilpasset dine rammer og ambisjoner – og skaper filmer som er godt rustet til å nå sine mål.

Kunde: LHL

Prosjekt: Varsellamper

Produksjon


Vi elsker å fortelle gode historier

Film er et sterkt medium fordi det har en egen evne til å trigge følelser i oss. Disse triggerne kan kontrolleres og programmeres, og det gir avsender en unik mulighet til å oppnå ønsket effekt i målgruppa

I Go Electra jobber vi tett med kunden for å løse oppgaven, treffe blinken og skape innhold som gir effekt.

Post-produksjon


Alt innen postproduksjon

Visste du at Go Electra er ett av Norges mest komplette etterarbeids-hus for film og TV?

Les mer om vår postproduksjon

Til toppen